500 gr nautasikajauhelihaa
1 dl maitoa tai vettä
korppujauhoja 0,5 dl
mausteista korppujauhoa 0,5 dl
1 kananmuna
grillimaustetta maun mukaan
mustapippuria vähän tai enemmän
sipulijauhetta, sipulia tai kuivattua sipulisilppua
-jos haluat vielä mausteisempaa, lisää basilikaa ja oreganoa ym mistä mausteesta pidät
Laita neste muovikulhoon - sekoita siihen korppujauhot. Voit laittaa myös mausteet ensin nesteen sekaan tai sitten ensin jauheliha, sitten mausteet. Sekoita - lopuksi laita kananmuna, ja sekoittele taas.
Nosta vedellä kostutetulla ruokalusikalla pyöreitä lihapullapalleroita paistinpannulla kuumentuneeseen voi-kasvirasva-sekoitukseen tai kasvirasvaan. Paista ensin toinen puoli, sitten kääntäminen vaikkapa puulastalla ja paista toinen puoli. Voit vielä kääntää uudelleen pallerot. Pienennä lämpöä, lisää hieman vettä tai kermaa tai molempia pannulle. Anna muhia lihapullien nesteessä. Nestettä ei liikaa, siten etteivät pallerot peity nesteeseen. Tarhoa perunamuussin ja tuoresalaatin kera. Avot! SYÖMÄÄN!
1 dl maitoa tai vettä
korppujauhoja 0,5 dl
mausteista korppujauhoa 0,5 dl
1 kananmuna
grillimaustetta maun mukaan
mustapippuria vähän tai enemmän
sipulijauhetta, sipulia tai kuivattua sipulisilppua
-jos haluat vielä mausteisempaa, lisää basilikaa ja oreganoa ym mistä mausteesta pidät
Laita neste muovikulhoon - sekoita siihen korppujauhot. Voit laittaa myös mausteet ensin nesteen sekaan tai sitten ensin jauheliha, sitten mausteet. Sekoita - lopuksi laita kananmuna, ja sekoittele taas.
Nosta vedellä kostutetulla ruokalusikalla pyöreitä lihapullapalleroita paistinpannulla kuumentuneeseen voi-kasvirasva-sekoitukseen tai kasvirasvaan. Paista ensin toinen puoli, sitten kääntäminen vaikkapa puulastalla ja paista toinen puoli. Voit vielä kääntää uudelleen pallerot. Pienennä lämpöä, lisää hieman vettä tai kermaa tai molempia pannulle. Anna muhia lihapullien nesteessä. Nestettä ei liikaa, siten etteivät pallerot peity nesteeseen. Tarhoa perunamuussin ja tuoresalaatin kera. Avot! SYÖMÄÄN!
Kommentit
Lähetä kommentti