Sain tässä vielä lämpimän syksyn ansiosta mökiltä sieniä; kantarelleja ja vaaleaa orakasta.
Tekaisin niistä piirakan ja tässäpä ohejeeni:
kantarelleja (puhdista ja silppua, paista voissa pannulla)
vaaleaa orakasta tai suppilovahveroita (silppua,paista)
ameriikan pekonia 1 pkt (silppua ja paista)
Ota valmis piirakka pohja tai tee itse:
taputtele se pyöreään vuokaan
sekoita pekonit ja kantarellit ja pistä ne piirakan päälle
kananmunia 3 kpl
maitoa, kermaa, kermaviiliä, vettä, smetanaa, mitä kaapista löytyy
sekoita munat ja neste - lisää mustapippuria, yrttejä
juustoraastettakin voi laittaa tai ei, jompsin kumpsin
Munasekoitus kantarellien päälle tai sitten toisin päin. Uunin lämmitys +225C ja piirakka uuniin noin 20-30 min. ja sitten syömään salaatin kera. Avot! On hyvää!
Tekaisin niistä piirakan ja tässäpä ohejeeni:
kantarelleja (puhdista ja silppua, paista voissa pannulla)
vaaleaa orakasta tai suppilovahveroita (silppua,paista)
ameriikan pekonia 1 pkt (silppua ja paista)
Ota valmis piirakka pohja tai tee itse:
taputtele se pyöreään vuokaan
sekoita pekonit ja kantarellit ja pistä ne piirakan päälle
kananmunia 3 kpl
maitoa, kermaa, kermaviiliä, vettä, smetanaa, mitä kaapista löytyy
sekoita munat ja neste - lisää mustapippuria, yrttejä
juustoraastettakin voi laittaa tai ei, jompsin kumpsin
Munasekoitus kantarellien päälle tai sitten toisin päin. Uunin lämmitys +225C ja piirakka uuniin noin 20-30 min. ja sitten syömään salaatin kera. Avot! On hyvää!
Kommentit
Lähetä kommentti