Ohje:
valmis piirakkapohja ( myllyn paras)
kebab-lihaa, jonka silppusin saksilla aivan pieneksi
sipuli, jonka kuullotin pannulla
kananmumia 2 kpl, jotka sekoitin 2 dl kuohukermaa
mustapippuria
yrttimaustetta
paprikasuikaleita
juustoraastetta (esim emmental tms)
persiljaa päälle koristeeksi
Taputtele sulanut pakastepiirakkapohja vuokaan. Päälle sitten hienoksi leikattu kebab-liha sekä sipulit. Sekoita kananmunat ja kerma tai kermamaito. Sekaan myös mausteet ja yrtit, joita haluat käyttää. Kaada munamaito lihojen päälle. Lisää paprikasuikaleita ja uuniin, noin +210 C (itse laitan leivinuuniin, jossa lämpöä yli +200). Paiston jälkeen pinnalle persiljaa. Todella hyvää! Lisukkeena runsas vihersalaatti.
Kommentit
Lähetä kommentti